понеделник, 29 юни 2009 г.

Първи впечатления от онлайн курса по испански език в kabinata.com

Онлайн курсовете предоставят невероятната възможност да научите, какъвто език пожелаете, в подходящото за вас време. Можете да изберете между английски, бизнес английски, испански, немски, италиански, френски и португалски. Също така, можете сами да определите езиковото ниво, което желаете да преминете.

За да запишете такъв курс е необходимо да се регистрирате в сайта с потребителското си име и парола, това ви дава възможността, да посетите различни нива на обучение. Можете да видите и кратко разяснение на темите, които са разработени във всеки урок, както и новите думи и граматика.

За курса по испански език (както и за другите курсове), имате програма, по която можете да се ориентирате кога и на какво ниво има часове. Курсовете се водят от квалифицирани учители, във виртуални “класни стаи”. Всеки урок е свързан с различни аспекти на човешкото ежедневие: работа, дома, пазаруване, и др. Ако искате да получите, или изпратите домашна работа за проверка от преподавател, можете да го направите, като отидете на “Куриер”.

За да се свържете с някой преподавател, влезте в “Класна стая” за нивото, което ви е нужно. Ако искате да зададете въпрос към някой преподавател, можете да се свържете с него чрез Skype. В горния ляв ъгъл на страницата има бутон, който свети зелено, ако има учител на линия.

Чрез уроците, интензивно се развиват уменията ви за четене, писане и слушане, а текстовете ви помагат да разберете повече за културата и обичаите на испанския народ.

В края на всеки урок има обобщение на новите думи и граматика, на които трябва да обърнете внимание. Също така има и речник и упражнения за затвърждаване на новите ви знания. Всички материали за обучението са в електронен вариант, намират се в раздел “Учебни материали” и можете да ги използвате по всяко време.

Уроците са разработени специално за този вид обучение – онлайн. Разработени са уроци за преговор и тестове след всяко ниво, които ви помагат да се ориентирате как да продължите обучението си по-нататък.

След като сте направили теста, можете да видите рецензията на учителите на “Тестове” -> “Резултати”, това ще ви е полезно за откриване на грешките и тяхното коригиране.

Най-хубавото на онлайн обучението е, че ви дава възможност да учите език, където и да сте и когато ви е удобно. Спестявате време от курсове, които не винаги успявате да посетите, което после рефлектира върху знанията ви. Имате двадесет и четири часов достъп до всички учебници, и можете едновременно да посещавате различни нива на курса, което ви дава възможност да научите точно това, което ви е нужно.
Онлайн обучението е предпочитан вариант в забързаното ни ежедневие, което ни дава безгранични възможности за личностно и професионално развитие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

Английски Език | Бизнес Английски | Испански Език | Немски Език | Френски Език | Италиански Език | Португалски Език