сряда, 11 февруари 2009 г.

Как се провеждат курсове във виртуална класна стая

Виртуална класна стая - преподаватели online

Много от въпросите на нашите клиенти са свързани с това как се извършва онлайн езиковото обучение и как работят виртуалните класни стаи.

Сайтът на Кабината използва уникалната мулдимедийна технология 'Виртуална класна стая'. След попълване на регистрационната форма в нашия сайт, вие ще получите на посочения от Вас e-mail данни за вход и инструкции за влизане във виртуалните класни стаи - потребителско име и парола. Преди всеки следващ урок вие получавате информация е сайта на Кабината БГ за деня и часа на провеждане.

Във виртуалните класни стаи преподавателят въвежда материалите, обяснява ги, прави упражнения и тестове с потребителите, общува с тях. Благодарение на възможностите, които виртуалните класни стаи предоставят, освен директния разговор с преподавателя, в тях могат да бъдат използвани най-различни опции като текст, рисунки, въвеждане на снимки и други. Самите материали, с които работят преподавателите, като учебници, помагала и тестове са видими и за изучаващите чуждия език.

Когато настъпи време за урок, трябва само да кликнете на посочения линк, получен на електронната поща, за да влезете във виртуалната класна стая и да започнете директната връзка с преподавател.

Много от въпросите на нашите клиенти са свързани с това как се извършва онлайн езиковото обучение и как работят виртуалните класни стаи.

Виртуалните класни стаи на kabinata.com са специално изработени, за да бъдат еднакво удобни за всички хора, изучаващи чужди езици, независимо от нивото им на напредналост на избрания език.

Предимствата на виртуалните класни стаи са в това, че клиентите ни имат възможност непрекъснато да обсъждат темите, уроците, упражненията, както с преподавателите, така и с останалите учащи се в групата онлайн езикови курсове. Звуковата връзка между участниците в урока, както и опциите, които предлага виртуалната класна стая, правят предлаганото от нас онлайн езиково обучение лесно и достъпно.

При въпроси относно виртуалните класни стаи можете да се свържете с нас
Едно от най-важните предимства на изучаването на чужди езици в kabinata.com е, че на ниски цени, нашите клиенти получават висококачествено обучение от едни от най-високо квалифицираните преподаватели в страната.

Програмите, по които се работи са изпитани, както за начинаещи, така и за напреднали. По същите програми може да се работи при кандидатстване на студенти в други страни с изпити по чужди езици.

От придобития през годините опит, работейки с много хора, желаещи да учат чужди езици, знаем, че при сериозно отношение от страна на клиента, резултатите винаги са задоволителни. Програмите ни са насочени към хора, които не винаги успяват да разполагат със свободно време. Това е и причината да въвеждаме онлайн обучението чрез виртуален курс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

Английски Език | Бизнес Английски | Испански Език | Немски Език | Френски Език | Италиански Език | Португалски Език