събота, 7 февруари 2009 г.

Английски език онлайн

Каква е разликата между стандартните класни стаи и виртуалните класни стаи.

Във виртуалните класни стаи можете да изучавате онлайн езици независимо къде се намирате - в къщи или на работа – достатъчно е да имате връзка с интернет и да разполагате със слушалки и микрофон. Възможностите, с които нашите виртуални класни стаи разполагат, са с пъти по-големи. Количеството и качеството на предоставяната информация в тях значително надхвърля това в стандартните класни стаи. Онлайн езиковите курсове във виртуални класни стаи е стъпка напред в развитието на модерното езиково обучение.

Колко време е необходимо, за да завърша дистанционното онлайн обучение?

Времето за завършване на онлайн езиково обучение зависи от избрания език и нива на напредналост. Престижните университети например, които също предлагат онлайн езикови курсове, изграждат графиците си на база гъвкавост. Времето между отделните часове е много важен фактор за качеството на обучение. Затова графиците са съобразени с тези особености и един нормален онлайн курс се състои в рамките на няколко месеца.

Мога ли да посещавам индивидуални онлайн курсове по чужди езици?

Да, предлагаме индивидуални онлайн курсове по всеки един език. Цените за индивидуалното онлайн езиково обучение са по-високи от груповите.

Какви са цените на онлайн езиковите курсове, които предлагате?

Цените и информацията за нашите онлайн езикови групови курсове са достъпни на подстраниците с информация за всеки един език, предлаган за изучаване онлайн. Те са 250 лева на 100 академични часа в рамките на 3 месеца.

Мога ли след онлайн урок да си запазя и изтегля материалите, по които се изучават и провеждат онлайн езиковите курсове?

Да, материалите за онлайн езиково обучение, включващи учебници, помагала, учебни тетрадки, тестове и други, са безплатни и достъпни за всеки от нашите курсисти.

Мога ли да си намеря по-добра работа, изучавайки чужди езици онлайн?

Повечето от хората успели да завършат втори език онлайн, осъзнават, че вече имат много по-големи възможности за повишение в длъжност и заплата или по-добра работа. Компаниите, оценяват отдадеността на хората, които стремително искат да получат сертификат за онлайн езиково обучение и ги възнаграждават за усилията им.
Онлайн езиковите курсове дават възможност да се научат повече неща за света около нас, докато повишават възможностите ни. Правенето на международен бизнес е културен феномен, в рамките на модерното общество. В резултат на това, бизнесмените оценяват хората, които имат повече потенциал и възможности в използването и работата с чужди езици.
Участието в онлайн курсове по чужди езици може да увеличи конкурентноспособността в сегашната ви работа или да ви отвори врати за нова кариера. Дистанционните езикови курсове стават все по-популярни и курсове по най-използваните езици по света могат да бъдат намерени онлайн.


Английски Език | Бизнес Английски | Испански Език | Немски Език | Френски Език | Италиански Език | Португалски Език

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

Английски Език | Бизнес Английски | Испански Език | Немски Език | Френски Език | Италиански Език | Португалски Език