сряда, 22 юли 2009 г.

Курс по език през интернет в Kabinata.com

Много хора не са учили засилено чужд език в училище, или ако са имали тази възможност, не са я оценявали и не са се възползвали от нея. А сега съжаляват горчиво, за това, че не знаят друг език освен майчиния, защото осъзнават, че за всяко хубаво работно място или за всяко пътуване извън страната знаенето на чужд език не е дотолкова предимство, колкото важна необходимост. За нещастие, когато човек се обвърже с работа и семейство, почти не му остава време за занимание като ученето на език.

Езиковите курсове в повечето случаи са свързани с пътуване до класната стая, със съобразяване с определени часове, в които се провеждат занятията, а това носи още повече стрес и е просто неудобно. Разбира се, хората могат да поканят частен учител вкъщи, но това е свързано с повече финанси, което е сериозна пречка за мнозина. И какво ще правите, за да удължите CV-то си? Кой вариант да изберете, когато и двата не се вписват в забързаното Ви ежедневие?

Тук се намесва спасителният пояс под формата на web-site – kabinata.com. Неговите създатели са съобразили всички недостатъци в езиковото обучение на обикновените курсове и са изградили нещо ново, удобно и изключително приятно и интересно. Благодарение на тях много хора могат да учат език откъдето поискат и когато поискат (курсове се провеждат както през деня, така и вечерта), стига само да имат компютър и достъп до Интернет.

Kabinata.com е вълнуващо и съвсем ново за България място, където се предлагат курсове по онлайн обучение по най-търсените чужди езици. Занятията се провеждат от висококвалифицирани преподаватели, които не само представят материята по лесен и занимателен начин, а и проверяват самостоятелните работи на учащите. В сайта можете да правите различни лексикални и граматични упражнения, да участвате в дискусии, да задавате въпроси и да Ви отговарят веднага на тях, както и да слушате лекции, озвучени от носители на езика и всичко това се осъществява онлайн в удобно време и от всяко място, откъдето пожелаете! Обучението никога не е било по-достъпно и по-забавно.

Разбира се, предвидено е, че не всички курсисти са на едно и също ниво на владеене на езика. Затова се провеждат уроци за различните нива на владеене – Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate и Advanced. Така дори най-начинаещите имат възможността от простото „а, b, c” да достигнат едно високо ниво на знания и да придобият увереността, че владеят свободно избрания от тях чужд език.

Курсът става още по-привлекателен заради използването на мултимедия. Научно доказано е, че аудио и видео файловете привличат вниманието до голяма степен и чрез тях човек не само усвоява по-добре материала, а и очаква с нетърпение следващия урок. Освен това материалите са подредени в категории и по този начин дългото ровене по тетрадки и учебници се заменено с няколко кликвания с мишката.

Оценяването е от голямо значение в процеса на обучение. Ако учите чужд език чрез kabinata.com, не е нужно да се чудите колко сте научили и дали полагате нужните усилия, защото този сайт предлага и система за оценяване, благодарение на която всеки обективно може да прецени какъв е неговият напредък. Множеството тестове постоянно показват нивото на владеене на чужд език на обучавания, пропуските в уроците, които той има, както и модулите, върху които той трябва да наблегне.
Kabinata.com набляга върху способностите за четене, писане и говорене на чужд език.

Затова, ако работите упорито и съвестно и използвате адекватно ресурсите на сайта, след завършване на избрания курс, Вие ще можете да се похвалите, че говорите свободно на чуждия език, без да се притеснявате от трудности в общуването. Уроците са свързани както с теми от ежедневието, така и с теми, свързани с работата. Така, че бъдете спокойни – вече трудно може да Ви хванат неподготвени в какъвто и да било разговор. Курсовете Ви помагат, ако ще пътувате в чужбина, дори ако искате да живеете в чужда страна.

Kabinata.com дава на своите курсисти, нужното самочувствие, че те са полезни преди всичко на себе си. Владеенето на чужд език е необходимост, която помага за намирането на добра работа, както и за общуването с хора от различни националности по цял свят. Сега имате възможността да поканите „виртуалната класна стая” в дома си и да учите чужд език, като едновременно се забавлявате с предимствата на обучението чрез компютър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

Английски Език | Бизнес Английски | Испански Език | Немски Език | Френски Език | Италиански Език | Португалски Език