понеделник, 31 август 2009 г.

Курс по английски език в Кабината - моите впечатления

Изучаването на английски език ви дава възможност, освен да научите чужд език и да създадете много нови познанства и прятелства.

Нека ви разкажа за първите ми впечатления от курса по английски в интернет сайта kabinata.com

След като се регистрирах като потребител реших да посетя някоя виртуална класна стая. Темата на урока беше “Заключенията в сегашно време”(трябва, може, може би).

Учителката Натали първо обясни какво се има впредвид под “заключение” и кои думи в английския език се използват за заключения в сегашно време. После всички получихме диалог за четене, който съдържаше специфичните за темата думи.

Натали ни обясни новите думи в текста и с какво значение се използват. В следващото упражнение се изиксваше от нас да изберем подходящото заключение за различни ситуации в изречението.

Това, което най-много ми хареса в този курс беше, че винаги се получава някакъв диалог, в който всички участват. Всеки сподели предположението си за определено изречение, и когато някой сбърка, учителката го поправя. Урокът продължи с други примери за заключения и тяхното място в изречението. Нашата задача беше да направим изречение, в което да поставим такава заключителна дума и да го кажем на глас на английски. Фактът, че в този тип обучение са използват микрофон и слушалки много ни помага в такива упражнения. Особено за изучаването на език е нужно да се говори и да се слуша колкото може повече реч на съответния език.

Друго нещо, което ми хареса е, че всички в групата се държат много приятелски и винаги можем да обсъдим нещата по между си.

В края на урока, Натали ни даде домашна работа, където бяха включени всички нови думи и граматика от този урок. Сайтът е разработен доста добре и много лесно могат да се намерят учебните материали, които ви трябват.

По време на този курс се запознах с много нови хора и си създадох много приятелства. Всички от курса ни са много приятелски настроени, включително и учителката ни.

В заключение бих казала, че онлайн изучаването на език е модерен и много полезен вариант за изграждане на стабилни знания в областа на чуждите езици. В днешно време това е много важно, а онлайн обучението е един много удобен начин да научите повече.

Аз ще продължа обучението си по английски език и бих го препоръчал на всичките си приятели. Опитайте и вие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

Английски Език | Бизнес Английски | Испански Език | Немски Език | Френски Език | Италиански Език | Португалски Език