вторник, 8 септември 2009 г.

Kabinata Fast Start - английски за начинаещи

Ако искате да научите английски възможно най-бързо, вариантът който ви предлага www.kabinata.com е Kabinata Fast Start.

Това е уникален курс за подготовка по английски език, който ви дава възможността да научите английски бързо и едновременно с това - качествено.

Както всеки курс в Кабината, той се провежда във виртуални класни стаи с високо квалифицирани преподаватели онлайн. Състои се от четири нива: Kabinata Fast Start 1, Kabinata Fast Start 2 и Kabinata Fast Start 3, Kabinata Fast Start 4.

Системата е особено подходяща за напълно начинаещи, започвайки от азбуката (Kabinata Fast Start 1) и постепенно преминава до последното ниво.

Разбира се, курсът предлага подготовка и на хора, които вече владеят езика в една или друга степен, като предоставя тест за определяне на нивото, където преподавател ще оцени работата ви и ще ви помогне да определите нивото на което да се запишете.

По време на курсът обучаваният работи с учебни материали, които са изцяло в електронен вариант и са достъпни по всяко време на денонощието, за период зависещ от продължителността на курса ви.

Обучението протича в онлайн вариант, като връзката с преподавателя се осъществява чрез „Виртуална класна стая”. Всеки курс разполага с такава. Контактът с преподавателя и другите ученици става само чрез микрофон и слушалки включени към вашия компютър.

Последователността е следната: влизате във „Виртуалната класна стая”, в полето най-отгоре пишете името си, и натискате „ВХОД”. След като вече сте „вътре” можете свободно да контактувате с преподавателя или съучениците си в реално време. Можете да задавате въпроси и съответно да получавате насоки за вашето обучение. Всичко е направено за ваше улеснение и в името на вашето отлично обучение.

Курсът е разработен и съобразен специално за работещи или учащи. Часовете са разпределени в удобно за обучаващите се време. Състои се от вечерен и дневен курс. Дневните курсове са с продължителност от три до шест седмици за различните нива. Вечерните, обаче са по-интензивни и продължават около две седмици, като всяко ниво (от 1 до 5) се състои от двадесет урока, а при допълнителните курсове по бизнес английски – повече.

Също така курсистът може да влиза и в други Виртуални класни стаи – на по-високо или на по-ниско ниво, ако реши че има някакви пропуски, които иска да попълни. Той сам може да преценява кое ниво да посещава, като няма ограничение в това колко пъти ще посети един и същи урок.

За да получавате постоянно информация за това от колко часа какъв курс има, можете да проверявате в „график на часовете”. Там е подробно изложена програмата на всеки курс за деня.

Ако още не сте се решили, трябва да имате впредвид факта, че след завършване на този курс, ще ви е много по-лесно да продължите обучението си в основния курс по английски в Кабината.

Тук получавате основата на езика и с нейна помощ можете спокойно да преминавате към по-високи нива, а защо не и да завършите един пълен курс на обучение по английски език.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

Английски Език | Бизнес Английски | Испански Език | Немски Език | Френски Език | Италиански Език | Португалски Език